maanantai 18. huhtikuuta 2016

A329. Kilpirauhanen ja elämässä vauhdilla kiinni

Onkohan kilpirauhasvaivat, kun on samalla jotenkin aneemisen näköinen? Siitä jää vaikutelma, ettei ole eletty kyllin vahvasti käytännön aistitasolla, liikuttu, oltu vauhdilla elämässä kiinni.

Katso 12. Sokeritauti ja positiivinen asenne luonnollisiin virikkeisiin  20.1.2013  http://parantamisesta.blogspot.fi/2013/01/sokeritauti-ja-virikkeiden-paljous.html
ja 53. Ohjeita kovin heikkokuntoisen liikunnan aloittamiseen  2.6.2015  http://parantamisesta.blogspot.fi/2015/06/ohjeita-kovin-heikkokuntoisen-liikunnan.html

20.7.2018   Jossakin näin kuvan kilpirauhasen liikatoiminnasta kärsivätsä ja oli ruotsalaisen ja näyttelijän näköinen, olikohan kovin aktiivinen väärällä tavalla. Kilpirauhasen nimessä on tuo sana "kilpi", voiko olla, että näyttelijä miettii näyttelemistään kilpimäisenä puolustuksenaan ja puuhaa näytteleväisiä juttuja ihan liiaksi, kilpimäinen puolustusteko siis liiaksi käytössä? Eli tarttis näytellä vähemmän, etsiä tervehenkinen elämäntapa.
Onkohan kilpirauhasen vajaatoiminta silloin sitä, kun ei puolustaudu kunnolla, esim. on liian höveli aneemisella tavalla ja siksi käy huonosti? Sen sijaan tarttis torjus jotenkin liian ikävät valinnat, ihmistutut yms, vaikkapa rauhallisin sanoin.

30.8.2018   Voisiko struuma radioaktiivisesta jodista olla pidätettyä itkua, kun ei halua sairastua ydinpommien uhrien tapaan, siis pidätetystä itkusta turvonnut kurkku.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti