tiistai 12. huhtikuuta 2016

A326. Syyhy ja sosiaalisuuden tyyppiin tutustuminen

Syyhy kuulostaa siltä kuin joku olisi ollut rehevämmin sosiaalinen kuin toinen hänen ympäristössään, kenties sosiaalisuuteen tottumaton, niin tavallaan tulee liian lähelle, tavallaan on ilma kostea ja liian pöpöinen ja tavallaan toisilta osin ollaan kuitenkin kuivalla tyylillä, niin tulee sosiaalinen olo jonnekin kuin pöpö tai kutina mutta elämä on säätynyt kuivempaan kanssakäymiseen kuin lapsilla.
Kanssa jos toinen tai joku jonka kanssa päivän kuluessa on ollut tekemisissä, on seksuaalinen muttei oikein tilanteeseen juuri sopivasti, niin se voi aiheuttaa klähmimisen tyyppistä kutinaa kuin itsekin olisi klähmimiseen taipuvainen vaikkei juuri nyt ole toisen seurassa, niin kroppa hikoaa jostakinja kutisee, ja toisin paikoin on kylmä. Lapsilla se liittyisi tuollaisessa sosiaalisessa seurassa olemiseen (jalkapohjat) ja aikuisilla seksuaalisiin väleihin (kaikki haaroja muistuttavat oaikat, esim. sormien välit).
Mutta jos tuosta nyt sittent unnistaisi, mihin tapaan toinen on sosiaalinen, miten etöiset välit on, miten toinen ajattelee, mihin tapaan on seksuaalinen ja paljonko sotkee siihen aatoksia muista pareista, kuinka sitoutumishaluinen tai sitoutumishaluton, mikä käsitys seksuaalisuudesta, välien etäällä pitämisen keinoista, tulevaisuudennäkymistä sosiaalisesti, jne., niin olisiko silloins yyhyn sijasta tavallista sosiaalisuutta ja seksuaalisuutta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti