torstai 31. maaliskuuta 2016

A318. Pitkä ikä

Nettiuutisista luin, että Italiassa Acciarolissa asuun 300 yli satavuotiasta, joista ainakin 20% yli 110-vuotiaita. Syövät kuulemma joka aterialla anjovista ja mausteena ruuissa lähes aina rosmariinia. Jos nyt nuo ruuat suoraviivaisesti liittyvät joihinkin elämänalueisiin, niin anjovis kai heiloihin ja rosmariini - onko se ruusumeriteemalla, voisi liittyä siihen, että halutaan korkean iän tuoman kokemuksen myötä korkealle taitotasolle sopiva kuin kukkien eheys ja elämänviisaus tai naisten, ja hyvin sujuva kuin suuressa rakkaudessa ikään. Elikä positiiviseen ja toimivaan päin kannattaisi suunnistaa ja omalle taitotasolleen sopivalla tavalla myös ruuissa, joita mm syö, eikä kai tarkkaan kopioida juuri vanhuksille sopivia tyylivalintoja ym iän ja kokemuksen tuomaa, kuhunkin henkilöön sovitettua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti