Luin kihdin oireiden kuvauksen.
Siitä sain vaikutelman, että henkilö turvaa kuivaan teoreettiseen perspektiiviin, joka ei jaksa antaa rahkeita arjen elämiseen vaan on pelkkää teoriaa. Oireiden alku näyttäisi liittyvän siihen, että jokin päiväaikainen rehevämmän elämän perspektiivi putoaa pois, esim. koska se oli joltakin muun ihmistyypin tuttvalta vaikutteena, ja niin jäljelle jää vain toeria, johon potilas luottaa mutta joka ei kanna. Sairausvaikeuttaa muuta elämää ja niin rehevämmät henkilöt jäävät kauemmas ja rehevämpi elämä myös, mikä pahentaa vaivaa. Viileä yleensä pahentaa kipuja ja paikoillaan olo viilentää. Teen sijasta ateria antaisi lämpöä pidempään, mutte tervehenkinen rehevyys elämäntavoissa olisi parempi, etenkin liikunta ja ihmisten ilmoilla elämään osallistuminen.
1.3.2019 Sen sijaan,että ajattelee ryhtyv'nsä lukemaan, keholle on parempi, kun lukee jotakin kiinnostavaa. Usein luettavat, jotka lykkääntyvät, eivät ole yhtä mielenkiintoista tai yhtä laadukkaasti kirjoitettua kuin kiehtovat kirjat, joita saa lainata kirjastosta. Luetun asiasisältö on yleensä elämänmakuinen eikä siis ole keholle haitaksi, mutta raskaslukuisen nivaskan ajatteleminen on usein elämänkielteistä tyylilajiltaan ja tekemisenäkin lukeminen on paikoillaan pysyttelevämpää kuin terveellinen elämä, joten se ei ole niin hyvä kiinnittymisenkohde edes ajatuksille, aikeille.
Tervola-nimisena elellessa parantamisesta syntyneita vaikutelmia (KOKO näkemys tässä 5-os. blogissa, ideoita vain, ei kokemuspohjaa). Ei niin, etta sairaus liittyisi mitenkaan terveyteen, vaan terveys tarkoittaa terveita elamantapoja, maailman pitamista hyvalla terveimmalla tolalla ja tottakai kaikenpuolista terveytta! Keskittyminen ideaalisen terveyden vaalimiseen opettaa kehomielen luontaisista parantumistavoista. Hakemisto parantamisesta.blogspot.com Otsikoissa vain osa parannusehdotuksista
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti