keskiviikko 17. elokuuta 2016

A367. Polvilumpio sijoiltaan ja mielikuvat paikoilleen palaavasta & tervehtyvästä polvesta

Jos polivlumpio on mennyt sijoiltaan, tai kai jokin muukin nivel, kenties myös synnytyksessä vauvan tulo maailmaan, kävisi kai ihmeparannusohjeideni suunnalta: mielikuva polvilumpiosta palaamassa oikealle paikalleen - kuin tekisi kädellä luolaa tai tunnelia lumihankeen, kuin meduusa tai vaahtomuovinen pallo tai myöten antava mutta myöhemmin muotoonsa palaava kudos kohdan ympärillä tekisi tien, jota myöten polvilumpio, tai mikä onkaan, palaisi paikoilleen.
Ja jälkikäteen kaikki oiek´lle paikoilleen, mielikuva tervehtymisestä, ehjäksi kasvamisesta ohjeena keholle vähän niin kuin sanoisi "reippasti nyt".

16.2.2017  Synnytyksessä on polvilumpion paikoilleen palauttamiseen nähden se hyvä puoli, että vauvojen kuuluukin kulkea synnytysteitä. Niinpä, jos onnistuu näin avaamaan synnytystiet kunnolla, niin synnytys voisi kai tapahtua kovin vikkelästi ja sujuvasti, ilman erityisiä ongelmia tai tarvetta turvata esim. puolison taitoihin, (jotka eivät yleensä ole lapsesta asti synnyttämisen tarpeellisuuteen sopeutuneet.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti