sunnuntai 7. elokuuta 2016

A357. Sepelvaltimotauti ja mielikuva luonnonkukkien varsien elinnesteistä

Sepelvaltimoiden kovettuminen(?) ja ahtautuminen vanhoilla tuo mieleen teoriaperspektiivin vakauden, kun se on aika lailla valmis, ja toisaalta elinolojen hyvien puolien ja turvalliusuuden ylläpitämiseen tarvittavan vakauden käytetyssä teoriaperspektiivissä ja käytännön elämässä. http://tunteetjatekemisentapa.blogspot.fi/2016/07/suurista-tunteista.html
Tuo on vain vaikutelmani. Parannukseksi jotakin tervehenkistä joustavaa luonnollista kuten vaikka luonnonkukkien varsien elinvoima ja se, että niiden elinnesteet virtaavat niissä, ja varsien notkeus ja joustavuus, luonnonkukkien luonnollinen kasvu olosuhteidensa mukaan ja toiveidensa mukaan.

toinen sepelvaltimoihin liittyvä huomio. Netin Wikipediassa kerrottiin, että sepelvaltimoita on oikea ja vasen sepelvaltimo ja oli kuva, mutta minusta tuntuu, että vanha ihminen miettii vasenta sepelvaltimoa keskisenä sepelvaltimona tai keskeiseltä paikalta lähtevänä sepelvaltimona ja jotenkin heitä häiritsee se, että se olisi vasemmalla eikä keskialueista huolehtivana. Eli keskinen ja oikea sepelvaltimo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti