tiistai 9. helmikuuta 2016

A298. Addiktio ja samojen tarpeiden täyttäminen tervehenkisesti

Jos ihmisellä on addiktio johonkin, hän kai jollain tavalla saa siitä jotakin, mitä tarvitsee tai kaipaa. Silloin auttaisi täyttää sama tarve & tarpeet laajemmin tervehenkisesti jo etukäteen ennen kuin seuraavan annoksen aika lähestyy, esim. ainakin puoli tuntia aiemmin.
Esim. jos Suomen ilmastossa osa tottuu juomaan paljon teetä, täytyisi ainakin lämmön ja viihtymisen tarpeet täyttää etukäteen sekä jotain pikku tekemistä silloin tällöin.
Jos tupakanpoltto liittyy työhenkisyyteen, työhenkisyyden näkemiseen hienona ja tavoiteltavana, niin auttaisiko muutamaa astetta kuivempi työ, jos juuri kuivuutta mm. arvostaa?
Jos huumeiden käyttö liittyy viihtyvyyteen, niin auttaisiko lämpö, hyvä lämmin ruoka, tervehenkinen ulkoilu, liikunta, vilkas sosiaalinen elämä, kivat harrastukset, elämänviisaana pitämäänsä elämäntapaan kuuluvat vaatteet, viihtyvyyden ja osin kiehtovuuden perusteella valittu työ tai opiskeluala, elämänlaatua arvostavat tuttavat, paikkakunta jolla viihtyy, yms?

Katso kohta 12. Sokeritauti ja positiivinen asenne luonnollisiin virikkeisiin  20.1.2013  http://parantamisesta.blogspot.fi/2013/01/sokeritauti-ja-virikkeiden-paljous.html
ja http://opisuomalaisuus.blogspot.fi Terveet elämäntavat sekä Vuodenkierto

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti