keskiviikko 6. tammikuuta 2016

A231. Hampaiden reiät ja kokeile ihmeparannusohjeiden suunnalta

Hampaiden reikiin yms en tiedä, mikä auttaisi, mutta ihmeparannusohjeyritelmiä olen laatinut osin siltä kannalta, että mitä paraneminen yleensä on ja miten se tapahtuu, mikä sitä voisi edesauttaa jne, ja etenkin yrittänyt laatia ohjeita pyörätuolipotilaiden parantamiseksi, mikä mm k'sittelee luiden paranemista ym vaikeasti saavutettavaa, ja siksi ehkä olisi sovellettavissa hampaisiinkin, mutta kai se on taito, joka olisi erikseen opeteltava ja joka vielä vaatii joitakin lisäelementtejä, esim. uskonnon avukseen.

Eri ihmisillä on erilaiset hampaat, mikä kai riippuu jotenkin siitä, millaisia he ovat, miten elävät, millaisia luonteeltaan ja taitotasoltaan, tekemisentavoiltaan, luotettavuuksiltaan. Jos eläisi tervehenkisesti niinolisiko silloin myös terveet hampaat?
Auttaisiko huomata, että tässä mielessä hammaslääkäreillä voi olla taipumusta suureen huonohampaisuuteen, kun aina ajattelevat hampaiden reikiä ja tapaavat ihmisiä juuri silloin, kun heillä on hampaisa vikaa.

19.6.2016 Tuli mieleeni, että tuosta hammasrivin suoruutta koskevasta kohdasta
148. Hammasrivin suoruus ja edustusperspektiivin tapaan käytetty sivistynyt perspektiivi  4.11.2015
 saisi ehkä käsityksen siitä,miten erilainen luonteenlaatu, tekemiset, tekemisentavat ja laatu sekä arvot tuovat erilaiset hampaat,mistä ehkä voisi muodostaa käsityksen siitä, millaisella ihmisellä ja elämäntavalla olisi suunnilleen sinuntyyppisesi mutta ehjä hampaisto, ja niitä piirteitä vaalimalla tavoittaisi ehjemmät hampaat ja ajan myötä ihan ehjät.
Miksi sitten hampaan paraneminen olisi mahdollista? Kun kielellä koettaa hampaita, kun on jonkun ihan toisentyyppisen ihmisen kanssa jotenkin tiiviisti ollut tekemisissä, niin ne tuntuvat erilaisilta,hänentyyppisiltään tai välimuodolta, mutta johtuuko se tavasta koettaa kielellä vai hampaiden muuntumisesta, en tiedä, mutta ihan hänentyyppisensä viittaisi hampaiden muuttumiseen, koska muuten olisi vain havainto hänentyylisensä,ei sen kohde.
Jotenkin luulisi, että tietynlaisillaluonteilla on tietynlaiset hampaat, vaikkeivät olisi olleet sellaisdia koko ikänsä. Miksi aikuisella muka olisi lapsuutensa muovaamat hampaat, ei kuulosta tutulta havainnolta.Toisaalta tervehtyvä hampaastakin on kai paremmin elävän piirre kuin ihan vain ennallaan pysyvä.
Voikohan hampaat pikemminkin olla sellaiset kuin millaiseksi on itse kehittymässä 5-10 vuoden kuluttua: mistä parhaiten ouren asioihin, mikä parhaiten nykyisellään toimii, vaikkei se olisikaan vielä tottumukseni, missä minulla on nykyisin eniten potentiaalia ja mihin päin siis tulevaisuudessa luultavasti eniten kehityn, vaikka olisin ainakin osin muista asioista enemmän kiinnostunut, siis ne elämänalueet ja tekemisentavat, missä elämäntapani ja kiinnostuksenkohteeni, lähestymistapani parhaiten kantavat nykyisin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti