sunnuntai 17. tammikuuta 2016

A249. Kuolio ja elävöittävyys

Kuolio pitäisi estää etukäteen. Jos kuolio on vasta aiheutumassa tai ihan uusi, niin se luultavasti on helpomi parantaa kuin myöhemmin.

Elävöitä mielikuvin ja teoin kuoliovaarassa oleva alue lähiseutuineen, mahdollisesti koko kroppa lähiympäristöineen, esim. kroppa ja aura. Mikä tahansa elävöittävä, mikä sinulta luonnistuu, käy, mieluiten kai monta elävöittävää yhdessä. Esim. pala hedelmää, elävöittävä rukous, hyvän toivominen, sään ihaileminen, katselemisen virkistävyys, luonto, kivat ihmiskontaktit, kiva elävöittävä musiikki, kiinnostavat aiheet, avarakatseisuus, jne.
Mieluusti myös lähiaikoina syö muutaman kerran hedelmää, esim. omena muutamana palana, niin saat vitamiineja.

Katso edellinen kohta: paleltumat ja lämpö & elävöittävyys

Tämä on siis kuolleistaherättämisohjeeni, voit katsoa http://kuolemastajasurusta.blogspot.fi mutta parempia olisivat varmaan tämän blogin (blogien) ihmeparannusohjeyritelmät, ks. hakemisto.

* * *
Kuolioiden välttämisestä
Jos kuolioita tulee etenkin miehille, jotka eivät kuuntele ohjeita vaan ovat vaan tai tekevät vaan kuin ei mitään varottavaa tai huolehdittavaa olisikaan, niin arkijärki aisteineen kuuntelee uutta paremmin kuin koulutettu pää koulutuksen ulkopuolisia aiheita ja jos piittaamattomuuden syynä on lämpimyyden tarve tms mukavuudenhalun sukuinen mutta vahvistuneena pakottavaksi kuin vaikkapa kuumeessa, niin olisi noista tarpeista huolehdittava hyvin sen ajan osalta, jonka omistaa kuoliovaarassa olevan osan tarpeista huolehtimiseen. Hienomotoriikkaa parantaa, kun ei ole rakennetun kanssa eikä kovin kaavamaisten kanssa eikä tapoihinsa piintyneiden kanssa vaan moneen ehtiväisten,tarkkasilmäisten ja musiikin kanssa. Reaktionopeutta parantaa, jos pyrkii oppimaan taitavaksi, on taitavuusmotivoitunut. Luonto, etenkin kai mäntyjen katselu, parantaa aisteja ja toimeliaisuuteen liittyviä taitoja ym tervehenkistä, luulen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti