sunnuntai 24. tammikuuta 2016

A263. Maksakirroosi ja onnellisuuden taitojen kasvattaminen

Voiko maksakirroosin syynä olla elämän pakko hyväksyä jokin karvas osaksi elämää, niin kuin vaikak raittius tai ei-sopiva ryyppäämisen kustantava heila? Auttaisiko elämänviisaiden mietelmien lukeminen, terveet elämäntavatym onnellisuuden taitoja parantava? (Olisi hyvä huomata, etteivät taiteilijat yleensä ole niin onnellisia kuin tervehenkiset ihmiset ja terveitä elämäntapoja harrastavat, eivätkä taidemaalarit yhtä onnellisia kuin radiosta poppia kuuntelevat.)
http://happinesstipsblog.blogspot.fi
32. Lämmittelyohjeita ja talviulkoiluohjeita (yht. 150kpl), vuodenajat (pitkästi) ja terveet elämäntavat (110kpl)  22.2.2015
http://opisuomalaisuus.blogspot.fi/2014/03/terveet-elamantavat.html

31.8.2017   Jos maksakirroosin syynä on, että yrittää kantaa jotakin ikävää elämän osana, koska se on rahanlähde, niin auttaisiko silloin työvoimtoimisto: katsoisi juuri ihanimpia ammatteja, jos niissä vaikka voisi aloittaa heti harjoittelijana tms aloittelijana. Katso myös Haaveammattiin-blogiani http://nopeaoppisuus.blogspot.fi mutta senkin avulla työtä ilmeisesti saa helpoimmin, jos jo alkuinnostuksessa kenties ekana päuivänä jo hakee töitä haavealoiltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti