perjantai 8. tammikuuta 2016

A236. Hedelmättömyys ja useampi erityyppinen pari

Eri ihmiset huolehtivat eri asiat ja ovat taidoiltaan eritasoiset ja eri elämänalueisiin keskittyneet ja siksi vaikuttavat erilaisilta luonteenlaaduilta. Voi olla, ettei joku huolehdi kuntoon jotakin asiaa, mikä luonnollisessa tervehenkisessä lapsen saamisessa kuuluisi, ja niin se pari ei saa lasta. Joku toinen henkilö taas huolehtisi myös sen, ja niin lapsen saaminen olisi mahdollista. Usein kai riittäisi, että toinen puolisoista huolehtisi kunkin asian, että pari olisi positiivisesti toisiaan täydentävät ja tervehenkisesti pari.

Nykyihmisten elämäntavat ovat kaukana alkuperäisestä luonnollisesta, joka olisi tervein perusta lapsen saamiselle. Siksi voi olla, että joltakin nykymaailman mielessä ok parilta puuttuu lapsensaamisen mahdollisuus, vaikka samat ihmiset jonkin tervehenkisemmän parin kanssa voisivat saada lapsen.

Voi myös olla, etteivät kaikki halua lasta, mutta menevät sosiaalisten paineiden mukana niin, että yrittävät hankkia lapsen, ja niin luonto joidenkin kohdalla huolehtii, etteivät he saa lasta tai tulee keskenmeno. Ihminen voi kantaa kortensa yhteiskunnan tulevaisuuden eteen muutenkin. Kaikkien paikka ei ole kotiäiteinä ja -isinä.
Kaikki eivät halua kaikkien kanssa lasta vaan jotkut parit voivat olla sellaisia, ettei heidän kanssaan halua lasta, vaikka paljon sopivamman parin kanssa haluaa.

9.7.2017   Hedelmällisyys liittynee siihen, että antaa vauvan alkion, sikiön, vauvan lapsen, nuoren kasvaa kuin hedelmää puussa, omia aikojaan, häiritsemättömänä, vaalien muttei koskien. Kuin lehti oksassaan, kuin laskisi pikkuötökän tai linnun kämmeneltään vapaasti lentoon. Taikuljettaisi varovasti jotakin löytynyttä aarretta avoimella kämmenellään, rajoittamatta, sorkkimatta ollenkaan, ollen luonnon tapaan hedelmällinen elämälle, hyvälle tulevaisuudelle, hyville elinoloille, nuoren yksilön tarpeille, myös muuhun maailmaan tarvitsemansa yhteyden osalta, antaen yksilön elämälle tilaa, kasvaa vapaasti, perustarpeet vaalittuina vaistoluonnon, sivistyksen ja välittämisen myötä, tervehenkisesti, eheäksi, eheänä, täytenä yksilönä itsenäiseen elämään, kuin marjat irtoavat varvusta ja niiden siemenistä kasvaa uusi yksilö jonnekin kauemmas. "Elä ja anna toisten elää" lienee tähän hyvä ohje, samoin tervehenkisyys ja eheys, sorkkimattomuus.

27.2.2019  Jos parin elämäntapa ja meininki kiehtoo, "tekee eetwarttia", niin eikö se ole vähän niin kuin se tekisi viriilimmäksi, hedelmällisemmäksi tämän kyseessä ollen? Ja näin siis kuuluisi olla kummallekin toisen omalla tavallaan kiehtova, elävöittävä, hyväätekevä, elämälle hedelmällinen sellaisella tavalla, joka lapselle toisi hyvää terveyttä ja hyviä elinoloja.

27.11.2019   Jotkut naivat puolisonsa kanssa vain juovuksissa ollessaan, ja niin puolisolle jää epävarma olo, että halutaanko häntä. Siksi pitäisi edes kerran naida niin, ettei kumpikaan ole juovuksissa eikä aineissa, vaan selvin päin ja osoittaa niin, että haluaa parinsa, hyväksyy hänet selvin päinkin. Se tuo kai seesteisemmän tunnelman, joka voi sitten olla hedelmällisyydellekin hyväksi.

18.1.2022   Liian erilainen ilmasto siihen mähden, mihin on nuorena kasvanut, esim intialaiselle naiselle Suomen viileys, voi aiheuttaa hedelmättömyyttä, jolloin auttaisi palata samantapaiseen ilmastoon kuin missä on kasvanut.
Jos liiaksi pudättäytyy kertomasta jotakin, mitä vapautuneemmin eläminen vaatisi, niin ympäristö voi muuttua siinä suhteessa hedelmättömäksi ja aiheuttaa kyvyttömyyttä saada lapsia, mihin siis auttaisi elää hersyvämmin. 

Hedelmällisyys on siis näin teoreettisesti katsoen sitä, että lapsella on hyvät elinmahdollisuudet niin fyysisesti kuin henkisedtikin, etenkin raskauden aikana ja hedelmöityksen tienoolla mutta myös syntyneellä lapsella kaikkn puolin hyvät elinolot ja se ko etukäteen taattuna. Hedelmöitystä varten tarttisi kai kjmmaölakin vangemmalla olla elämäntsitoja, jotta lapsesta tulisi niin fyysisesti kukn psyykkisestikin elinvoimainen tms. Ja mm tarttee olla ympäristöönsä muille elämänmahdolliduuksia jättävä niin että jos lapsi tai alkio on kukn kukka oksassa, niin oksa ja ympäristö antavat sen hyvin elää, ja etenkin raskaussikana ja aiemmin äiti vaalii srn hyvin fyysisedti, toki henkusedti myös, ja sosiaalinen ympäristö myös tervetoivottaa sen maailmaan, vaikka lapsi toli on erilainen kuin vanhempansa. 

11.6.2022   Jos ei ole hedelmällinen, koska ei anna elämän ympäristössään kylliksi kukoistaa, niin jos ottaisi linjauksekseen, että antaa elämän kukoistaa, ja noudattaisi lisäksi elämänohjetta "Elä ja anna toisten elää!" ( ks. Finnishskills.blogspot.com "World's best problem solving method" ) sekä käyttäisi ajattelukurssini ajattelutapaa ( ks quickerlearning.blogspot.com ) ajattelutapanaan, niin se ehkä auttaisi. Jotain hyötyä varmaan olisi myös jos lukisi ja noudsttaisi laatimaanu eläinten koulua E11. Learntalents.blogspot.com .

21.8.2023   Ks kohra sukupuolenvaihdos naisellusten ja miehekkäiden fyysisten piirteiden määräytymisestä. Hedelmällisyydessä on lisäksi olennaista toive, että lapsi kasvaisi, siis varttuisi hyvin ja että elinympäristössä olisi yhreisölle suotuisat elinolosuhteet mm lapsen varttua. 

28.10.2023   Jos hedelmällisyys liittyy siihen, että tekee elinolot ympäristössään elävöittävän hyväätekeviksi myös pitkällä tähtäimellä ja tuleville polville, niin jos joku on hedelmätön, se voi liittyä siihen, että hän saa paikan maailmassa eri hhveisiin ym piirteisiin ja vaikutuksiinsa vedoten kuin mihin hän oikeasti tuon vaikutusvallan käyttää ja millainen hän oikeasti on. Eli hän ei ole aito, hän näyttelee, juonii, sabotoi tai on pinnan alla kovin erilainen kuin mitä esittää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti